Ved Stikka!
- En verdensnyhet i flyopplevelser
  Norsk Luftfartsmuseum er blant de første i verden til å tilby sitt publikum virelighetsnære flyopplevelser med en ny MaxFlight simulator. I vår nye simulator er det du som er piloten og styrer og bestemmer! Dette er det nærmeste du kan komme å føre et ekte fly.

Verdens største luftfartsmuseum, National Air & Space Museum i Washington åpnet for en måneds tid siden en egen simulatoravdeling med 15 slike simulatorer. Vår MaxFlight Simulator er den første i sitt slag i Skandinavia og den første i verden som kan tilby 40 flytyper som du kan fly!

Fly Selv!
Sett deg inn i "cockpiten" og du har en unik flyopplevelse foran deg - det er du som avgjør hvordan den blir! Du kan selv velge om du vil oppleve en flytur fra pionertiden, en tur i to ganger lydens hastighet med passasjerflyet Concorde eller i et hypermoderne jagerfly med alle dets krumspring. Hvis du flyr F-16 vil du se det kjente landskapet i Bodø-området, Lofoten og Vesterålen.

Uansett utfallet av "flyturen", vil du alltid ende opp i beste velgående i flymuseet i Bodø.

Tar du utfordringen?

les mer om Max Flight