"The Final Flight"

Dette er filmen om Amelia Earharts eventyrlige liv og mystiske forsvinning.

Earharts triumfer gir henne ry i verdenspressen som "Queen of the Air". Hun bryter stadig nye grenser i luften, tar større og større risiko og gjennom sin mann får hun sponsoravtaler nok til å gjennomføre det endelige prosjektet - en flytur jorda rundt langs ekvator. Dette skal sikre henne førsteplassen i luftfartshistorien.
Med Fred Noonan (pionér med PanAm) som navigatør letter de sommeren 1936, badet i blitzlys og forsideoverskrifter. Over Stillehavet, i nærheten av Ny Guinea, forsvinner flyet sporløst…

Amelia Earhart spilles av Oscar-vinneren Diane Keaton og navigatøren Fred Noonan av Rutger Hauer. Begge leverer sterke skuespillerprestasjoner som kvinnen som var først over Atlanterhavet og den alkoholiserte navigatøren som fikk sparken i PanAm.

Filmen er fra 1994, har en varighet på 95 minutter og er tekstet på dansk.
Før filmen blir det en kort innledning ved Bodil Nyaas.

OBS! NY DATO!

Torsdag 13. mars kl. 19:00
"The Final Flight"
Filmen om Amelia Erhart

Cafe Gidsken er åpen fra kl. 18.30.